Contact Information

Zwolle

Elk jaar zijn er rages voornamelijk onder kinderen. Bepaalde stukken speelgoed zijn helemaal in de mode. Als kind heb je waarschijnlijk ook wel aan een paar rages meegedaan. De kans is groot dat je jaren later niet meer naar de speeltjes omkijkt. Maar dat het jaren geleden echt een dingetje voor je was. Mocht je oud speelgoed bewaard hebben, dan is de kans dat jouw speelgoed geld waard is. Een paar oude rages van vroeger zijn namelijk flink wat geld waard geworden. We hebben een aantal rages op een rijtje gezet.

Flippo’s

In de jaren 90 waren de Flippo’s een enorme rage. Smith’s stopte de flippo’s in de chips zakken. Het was elke keer weer spannend welke nieuwe flippo er in de zak zat. Er waren complete multomappen waarin je de verschillende flippo’s kon sparen. De flippo verzameling ging regelmatig mee naar het schoolplein en was een enorme rage. De meeste flippo’s zijn vandaag de dag vooral een stukje nostalgie. Ze zijn niet veel geld waard. Maar er zijn wel een paar exemplaren die veel geld waard zijn. Zo werden er 500 gouden flippo’s gemaakt. De flippo woog 4,26 gram aan echt goud. Toen was dit 250 gulden waard. Vandaag de dag is de gouden flippo € 155 waard. Je hebt zo een rage in je bezit die zomaar veel geld waard is.

Pokemon kaarten

Eind jaren 90 was er natuurlijk een enorme hype rond Pokemon. Naast de films kon je ook Pokemon kaarten verzamelen. De kaarten worden nu nog steeds verzameld. Er zijn een aantal zeldzame kaarten in omloop. Deze werden uitgedeeld tijdens beurzen. Maar er zijn ook kaarten met een foute druk. Als je zo’n kaart in je bezit hebt kan deze zomaar duizenden euro’s waard zijn. Mocht je dus nog op zolder een oude Pokemon verzameling hebben liggen, check dan even of het geld waard is. Het zou zomaar kunnen dat je kaarten echt geld waard zijn.

Angry Birds smartphone

Angry Birds was een paar jaar geleden een enorme rage. De eerste versie van het spelletje kan je inmiddels niet meer downloaden en op je telefoon installeren. Maar als je een smartphone hebt die werkt en voorzien van Angry Birds (eerste versie) dan is je telefoon goud waard. Er zijn fans van Angry Birds die bereid zijn flink wat geld neer te leggen voor de originele Angry Birds. Je zou denken dat dit te bizar voor woorden is, maar het is echt waar. Dit vogeltje kan je goud opleveren. 

Oude fruitautomaten In de jaren 90 waren oude fruitautomaten een rage. De Random Runner was een gokkast die je in bijna elk café en cafetaria tegenkwam. De machine werd mateloos populair, maar werd in 1998 verboden. De machine zou zo populair zijn dat er teveel verslaafde spelers waren. Ondanks de rage ontstond er een handel in het spelletje offline. Als je nog zo’n gokkast thuis hebt staan kan je er flink wat geld aan verdienen. Gelukkig is het spel nu ook gewoon online te spelen als digitale versie. Met de Bestecasinobonussen maak je ook nog eens kans een leuk bedrag te winnen.

Share:

administrator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.