Contact Information

Zwolle

Net de museum jaarkaart krijg je gratis toegang tot ruim 400 verschillende musea in Nederland. Het is eigenlijk een abonnement op museums. Het enige verschil is dat je met de kaart niet één museum hoeft uit te kiezen. Je kan helemaal zelf bepalen welke musea je ermee wil bezoeken. De kaart is een jaar lang geldig en na een aantal museumbezoeken heb je de kaart er al uit.

Wat kost een museumjaarkaart?

Volwassenen betalen voor een museumjaarkaart € 64,90. Voor dit bedrag krijg je dus toegang tot 400 musea in Nederland. Gemiddeld kost een museum al vrij snel € 15 per keer. Er zijn zelfs musea die nog meer geld rekenen. Dit betekent dat je na 5 museumbezoeken per jaar je de museumjaarkaart eruit hebt. Als je vrij dure musea bezoekt heb je de kaart er zelfs eerder uit. Je kan zo heerlijk elke maand een nieuw museum ontdekken in Nederland. 

Korting voor jongeren en kinderen

Uiteraard krijgen jongeren en kinderen standaard al korting in de meeste musea in Nederland. Daarom is er een speciale jaarkaart voor kinderen en jongeren. Voor € 32,45 per jaar mogen ze ook onbeperkt een bezoek aan het museum brengen. 

Museum jaarkaart is persoonsgebonden

Hou er wel rekening mee dat de museumjaarkaart persoonsgebonden is. Voor het aanmaken van een kaart kan je naar de website van de museumjaarkaart. Je kan hier je gegevens invullen en je foto uploaden. Je ontvangt daarna een pas met hierop je foto afgedrukt. Het museum kan zo controleren of je inderdaad de eigenaar van de pas bent. 

Op de hoogte van nieuwe exposities

De Museumjaarkaart brengt ook een nieuwsbrief uit met inspiratie voor je volgende museumbezoek. Zo word je op de hoogte gebracht van de nieuwste exposities. Handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een specifieke kunstexpositie in Nederland. De museumjaarkaart brengt je op de hoogte en dankzij de pas krijg je gratis entree. 

Share:

editor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.